Startsida   |    Om Direkten   |    Hitta din butik   |   Bli Direktenbutik   |   Våra tjänster   |   Valutakurser   |   Logotyper   |   Kontakta huvudkontoret
Du är här: Startsida
 
Aktuella erbjudanden!
Hos Direkten hittar du alltid flera bra erbjudanden.

Några av de kampanjer som vi just nu har i våra butiker ser du nedan.
 
 
Hitta din Direkten

Norr till söder, öster till väster; det finns alltid en Direkten nära dig. Vill du se var din närmsta Direkten finns så kan du välja "Här finns vi" i menyn längre upp eller klicka på kartan till höger.

Nya butiker
Direkten Rotebro
Kung Hans väg 12 Sollentuna
Direkten Lödöse
S:t Peders väg 3b Lödöse
Direkten Smögen
Sillgatan 2 Smögen
Direkten Tegelplan
Norra Torlandsgatan 16 Östersund
Direkten Ronnebygatan
Ronnebygatan 2 Karlshamn
 
 
Vi är Direkten
1997 gick ett antal handlare samman och skapade det som skulle komma att bli dagens Direkten. Idén var en organisation för fria handlare som agerar tillsammans i en kedja. Den tanken är vi trogen och vi består idag av 184 stycken Direktenbutiker över hela Sverige. Dessutom har vi 154 butiker som är associerade till kedjan.

Våra butikers starka lokalförankring gör att vi erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, från spel och tobak till betaltjänster och teaterbiljetter. Man kan säga att varje butik är expert på sitt närområde och anpassar sitt utbud efter människornas behov i sitt kvarter.

Eftersom varje butiksägare skräddarsyr sitt sortiment efter sitt kvarter är ingen Direkten den andra lik. Man får helt enkelt gå in och kika. Något du däremot alltid kan vara säker på är att butiksägarna är lyhörda och gärna hjälper till att ta in en produkt i sortimentet om du tycker att något saknas!
 
© Direkten 2012 - All Rights Reserved